Sočiva u boji

Sočiva u boji su meka kontaktna sočiva koja menjaju boju oka.

Sociva nove generacije

Prema istraživanjima, 85% osoba starosti od 15 do 55 godina je zainteresovano da bar ponekad promeni svoju boju oka i to najčešće u plavu ili zelenu boju.

AIR OPTIX®COLORS su jedina sočiva u boji napravljena od silikon hidrogel materijala. Idealan su spoj odličnog vida, zdravlja oka, udobnosti i lepote.

Evo kako

Familija FreshLook sočiva u boji

Kontaktna sočiva u boji su veoma popularna, a medju njima najpopularnija su sočiva u boji FRESHLOOK®. Boju oka mogu promeniti izrazito, umereno ili je samo naglasiti. Sočiva koja izrazito menjaju boju oka izrađena su tako da obojeni deo sočiva u potpunosti prekriva prirodnu boju dužice, dok sočiva koja boju menjaju umerenije dopuštaju da se prirodna boja oka blago nazire, što deluje prirodnije, a daje fantastičan efekat i izražajnost oku. Upotpunjuju vaš modni stil ili pokreću na promene, čineći vas sigurnijim i zadovoljnijim.

FRESHLOOK® sočiva u boji mogu se nositi bez obzira da li je potrebna korekcija vida ili ne. Mogu biti bez dioptrije, samo da učine vše oči lepšim, izražajnijim, ili sa dioptrijom, kada je pored toga potrebno korigovati i vaš vid.

Veliki izbor efekata

Zavisno od načina promene boje oka i željenog efekta odaberite jednu od vrsta FRESHLOOK® sočiva:


Sociva nove generacije

FRESHLOOK®COLORBLENDS

Kontaktna sočiva u boji za prirodnu promenu boje tamnih očiju. Mogu biti bez dioptrije, ali takodje mogu da koriguju   kratkovidosti ili dalekovidosti. Na izboru je bogata paleta od 12 prelepih boja. Najpopularnije boje: Brilliant Blue; Gemstone Green; True Saphire; Turquoise; Green i Blue. Promena je izrazita, a oko izgleda prirodno i lepo. Čine oko lepšim, a pogled izražajnijim, pa su stoga ovo najpopularnija sočiva u boji na svetu! Boja kontaktnog sočiva se dobija 3D tehnologijom i blago se providi, pa svaki korisnik ima jedinstveni efekat. Zamena je mesečna (ako se nose svakodnevno) ili tromesečna (ako se nose povremeno).

Sociva nove generacije

FRESHLOOK® COLORS

Kontaktna sočiva u boji za intenzivnu promenu boje prirodno tamnih očiju. Mogu biti bez dioptrije, ali takodje mogu i da koriguju kratkovidosti ili dalekovidosti. Paletu čini 5 boja. Najpopularnije boje: Green i Blue. Zamena je mesečna (ako se nose svakodnevno) ili tromesečna (ako se nose povremeno).

Sociva nove generacije

FRESHLOOK® DIMENSIONS

Kontaktna sočiva u boji za promenu boje prirodno svetlih očiju. Mogu biti bez dioptrije, ali takodje mogu i da koriguju  kratkovidosti ili dalekovidosti. Paletu čine 3 boje: Pacific Blue; Caribbean Aqua i Sea Green. Daće vašim svetlim očima poseban intezitet i izražajnost. Zamena je mesečna (ako se nose svakodnevno) ili tromesečna (ako se nose povremeno).

Pratite nas